Categorii

Newsletter


RSS Produse noi

Sorteaza in functie de:

Brichete personalizate

Brichete personalizate rapid cu brandul tau de la 0.47 RON + TVA

Brichetele personalizate sunt cele mai raspandite articole promotionale pentru ca duc mai departe un mesaj durabil. Brichetele promotionale sunt confectionate din plastic eco, folosit la fabricarea jucariilor, pentru un design flexibil. Se pot personaliza cu imagini de mare rezolutie pana si pentru cele mai exigente branduri. La DeMedia importam brichete personalizate de cea mai buna calitate din Germania si le putem inscriptiona prin policromie in functie de specificatiile clientilor.

Brichetele personalizate atrag atentia prin simplitatea lor, corpul dreptunghiular facilitand imprimarea in mai multe culori, pe o suprafata destul de mare. Brichetele promotionale personalizate au un profil simplu dar cu personalitate puternica, putand fi imprimate cu diferite culori foarte rezistente. Alegeti sa va faceti cunoscut comandand brichete personalizate care combina siguranta si prietenia cu mediul. Modelele de brichete personalizate din oferta sunt simple, cu design fin, atribute catre o eleganta perfecta.

Cu brichetele personalizate targetati un numar eficient de utilizatori, pentru ca fumatorii sunt mai activi din punct de vedere social, interactionand mereu in spatii special amenajate. Brichetele promotionale personalizate sunt adevarati agenti de marketing pentru imaginea oricarei companii.

Pretul brichetelor personalizate este in functie de model si cantitate. Costul personalizarii si livrarea nu intra in pret.
Pentru oferta completa va rugam sa ne contactati, va vom raspunde in cel mai scurt timp!

COMANDA MINIMA 50 BUCATI.

Gama variata de brichete personalizate. Livrare rapida din stoc

DOWNLOAD

CATALOG interactiv   |   POZE colectie
Va multumim!