Categorii

Newsletter


RSS Produse noi

Calendare

Calendare personalizate 2018

Cauti un model de calendar 2018 perfect afacerii tale? Selectia de calendare personalizate este special conceputa pentru a promova imaginea companiei tale. Calendarele promotionale sunt o cale permisiva, usoara si efectiva pentru recunoasterea brandului. Calitatea hartiei si designului asigura ca numele si logo vor ramane vizibile clientilor pentru o perioada indelungata.

DeMedia va propune o colectie de calendare personalizate pentru 2018, la preturi atractive, menite sa impresioneze orice client. Calendare personalizabile de birou verticale sau clasice, calendare cu notite repozitionabile, calendare de perete, calendare triptice sau calendare care pot fi personalizate integral. Toate acestea pe diferite culori care sa se potriveasca mesajului pe care dvs. doriti sa-l transmiteti pe tot parcursul anului.

Pentru ca nimanui nu-i place asteptarea, DeMedia este producator local cu multe marci proprii, iar toate calendarele sunt livrate rapid din productie proprie. Putem la dispozitia clientilor posiblitatea de a-si personaliza calendarele 2018 integral, cu propria grafica.Tu vii cu idei marete iar noi cu cele mai mici preturi.

COMANDA MINIMA 30 BUCATI.

Gama variata de modele. Livrare rapida din stoc. Productie proprie.

 

DOWNLOAD

CATALOG interactiv     |     POZE colectie

 

 

 
Va multumim!