Categorii

Newsletter


RSS Produse noi

Personalizare

Personalizare articole promotionale

DeMedia ofera o gama variata de servicii de personalizare a obiectelor promotionale. Obiectele promotionale pe care le putem personaliza sunt nenumarate: afise, postere, pliante, flyere, pungi, brelocuri, pixuri, calendare, agende, umbrele, incarcatoare portabile, USB-uri, brichete si multe altele. Aceste servicii se realizeaza prin serigrafie, gravura, tampografie, policromie sau embosare.

Tehnicile si metodele folosite sunt atent gestionate folosind aparate de ultima generatie care asigura o fidelitate impresionanta printurilor si personalizarilor pe care noi le executam. Prin serviciile oferite urmarim sa venim in intampinarea nevoilor fiecarei companii, facand fata tot timpul celor mai exigente cerinte.

Urmarim ca personalizarea obiectelor promotionale sa fie facuta cu costuri minime si vizibilitate maxima. Materialele promotionale promoveaza imaginea unei firme, a unui serviciu / produs sau a unui eveniment. De aceea, acestea sunt diferite, in functie de publicul caruia se adreseaza. Pe langa publicul tinta trebuie luate in calcul obiceiurile de consum, durata de actiune a campaniei, bugetul si resursele precum si mesajul care trebuie transmis.

Cu o vasta experienta si vechime in domeniu, DeMedia va poate ajuta sa alegeti cea mai buna varianta, in functie de obiective si bugetul campaniilor pe care doriti sa le desfasurati.

 

DOWNLOAD

CATALOG interactiv     |     POZE colectie

 

 


 


 

 

 

 

 
Va multumim!