Categorii

Newsletter


RSS Produse noi

Sorteaza in functie de:

Pixuri metalice personalizate gratuit

Pixuri metalice personalizate gratuit prin gravura.

Chiar si astazi, intr-o era tehnologizata, exista un obicei larg raspandit. Indiferent de marimea companiilor, o eficienta metoda de branding si imagine este oferirea de pixuri metalice personalizate in mod gratuit.

Chiar daca suntem mereu in viteza, primirea unei ustensile de scris este un instrument de marketing si promovare destul de puternic. Personalizate dupa bunul plac, doar cu numele companiei sau oferta de moment, pixurile metalice se gasesc utile in orice imprejurare, iar posesorii lor isi amintesc cu usurinta provenienta lor.

Fie ca este vorba de afaceri B2C sau B2B sau organizatii non-profit, grupuri scolare sau alte insitutii, cu totii pot beneficia de aceste pixuri metalice personalizate, promovandu-si astfel identitatea si brandul unic. Aceste pixuri metalice sunt practice, usor de pastrat si aproape tot timpul la indemana, astfel incat toata lumea se poate bucura de folosirea cadoului primit.

DeMedia ofera o gama larga de pixuri metalice de calitate, toate putand fi personalizate, cu gravura gratuita, pentru orice fel de nevoi si pentru orice ocazie.

COMANDA MINIMA 50 BUCATI.

Gama variata de modele. Livrare rapida din stoc. pixuri_personalizate_gratuit_2017_tiko.jpg

DOWNLOAD

CATALOG interactiv   |   POZE colectie

 

 
Va multumim!