Categorii

Newsletter


RSS Produse noi

Sorteaza in functie de:

Pixuri metalice personalizate GRATUIT

Pixuri metalice personalizate gratuit prin gravura.

Personalizarea pixurilor promotionale este cheia succesului oricarei companii. Pixurile metalice personalizate sunt cel mai bun agent de marketing in raportul calitate / pret. Noi intelegem nevoile de promovare si venim cu cele mai ieftine solutii pentru ca oferim cantitati mari la preturi minime pe piata. In plus, pixurile gravate de noi in mod gratuit sunt alese dupa multe teste si incercari, pentru a fi siguri de calitatea produselor pe care noi vi le oferim.

Cel mai raspandit instrument de scris va ramane cu siguranta pixul, pentru ca designul nu inseamna doar aspect ci si functionalitate. Indiferent de marimea companiilor, o eficienta metoda de branding si promovare a imaginii este oferirea de pixuri metalice personalizate. Pentru ca evolutia este mereu o schimbare in bine, noi va oferim pixurile metalice personalizate gratuit prin gravura.

Un proiect este de succes cand comunica ceea ce trebuie, iar pixurile metalice ofera o eleganta tactila si impact vizual deosebit. Asta le recomanda ca cel mai puternic instrument de marketing si promovare. Personalizate dupa propriile dorinte, cu numele companiei, logo, site-ul sau sloganul preferat, pixurile metalice se gasesc utile in orice imprejurare, iar posesorii lor isi amintesc cu usurinta provenienta lor.

Faceti alegeri intelepte si dezvaluiti imaginea dvs cu detalii puternice. Pixurile metalice personalizate sunt dovada cea mai simpla cand se intalnesc utilul cu frumosul. O manifestare a vointei prin posibilitati nelimitate pentru ca ele pot fi personalizate cu creativitate. Toate cerintele personalizarii sunt savarsite cu o precizie geometrica atunci cand vorbim de gravura. Mai mult, noile culori, intense si vibrante ne captiveaza cu eleganta din orice unghi.

DeMedia va ofera o gama larga de pixuri metalice de calitate, toate putand fi personalizate, cu gravura gratuita, pentru orice fel de nevoi si pentru orice ocazie.

COMANDA MINIMA 50 BUCATI.

Gama variata de modele. Livrare rapida din stoc. pixuri_personalizate_gratuit_2017_tiko.jpg

DOWNLOAD

CATALOG interactiv   |   POZE colectie

 

 
Va multumim!