Categorii

Newsletter


RSS Produse noi

Pixuri personalizate

Pixuri personalizate - Pixuri promotionale

Pixuri personalizate pentru afaceri de succes! Oferta noastra de personalizare pixuri este una foarte bogata deoarece avem pe stoc sute de mii de pixuri promotionale. Fiecare categorie de pixuri personalizate are caracteristicile ei. Puteti opta pentru pixuri metalice personalizate gratuit sau pentru imprimare pixuri de plastic.

Indiferent de tipul afacerii sau institutiei, promovarea prin pixuri metalice personalizate sau pixuri din plastic personalizate sporeste considereabil identitatea, numele, sloganul sau brandul unic. Pixurile Viva Pens si Prestige Collection sunt practice, usor de pastrat si aproape tot timpul la indemana, astfel incat cei care le vor folosi se vor bucura de calitatea lor.

DeMedia pune la dispozitie clientilor sai intrumente de scris de renume, pixuri metalice din gama Prestige Collection si pixuri de plastic din gama Viva Pens. Acestea pot fi personalizate prin gravura, in cazul pixurilor metalice, iar pixurile din plastic prin tampografie. In sectiunea instrumente de scris Viva Pens gasiti o gama larga de modele, toate putand fi personalizate dupa propriile preferinte, in functie de ocazie sau eveniment.

COMANDA MINIMA 50 BUCATI.
Gama variata de brichete personalizate. Livrare rapida din stoc

DOWNLOAD

CATALOG interactiv  POZE colectie
Va multumim!