Categorii

Newsletter


RSS Produse noi

Sorteaza in functie de:

Power Bank - incarcator portabil, baterii externe

Baterii externe de telefon

Bateriile externe pentru telefon sau asa numitele Power Bank, au aparut datorita consumului din ce in ce mai mare a telefoanelor inteligente. Odata cu cresterea performantei acestor minunate dispozitive, a crescut consumul bateriilor dar nu si capacitatea.

Incarcatoarele portabile au devenit un ajutor de nadejde pentru orice utilizator de smartphone. Nevoia de incarcatoare portabile a dezvoltat o industrie care a dus la cresterea capacitatilor de stocare a curentului electric si la reducerea timpului de incarcare a telefoanelor.

DeMedia propune ca forma de promovare si marketing personalizarea acestor baterii externe pe USB. Imprimarea bateriilor externe se face prin policromie sau gravura, in functie de modelul ales. Unele modele permit personalizarea pe amble fete iar altele doar pe o fata. Pretul unui PowerBank personalizat este determinat de amperaj, forma si dimensiune. Cele mai ieftine baterii externe sunt cele cu amperaj mai mic pentru nevoi modeste.

Toate incarcatoarele portabile vin insotite de cablu de incarcare iar cele mai puternice sunt ambalate in cutie casetata de prezentare, care si aceasta poate fi personalizata.

Livrarea se face din stocul local.

COMANDA MINIMA 30 DE BUCATI.

DOWNLOAD

CATALOG interactiv     |     POZE colectie
Va multumim!