Categorii

Newsletter


RSS Produse noi

Sorteaza in functie de:

Power Bank - incarcator portabil, baterii externe

Baterii externe personalizate de telefon

Bateriile externe pentru telefon sau asa numitele Power Bank, au aparut datorita consumului din ce in ce mai mare a telefoanelor inteligente. Odata cu cresterea performantei acestor minunate dispozitive, a crescut consumul bateriilor dar nu si capacitatea.

Bateriile externe (Power Bank) au devenit un ajutor de nadejde pentru orice utilizator de smartphone. Nevoia de incarcatoare portabile a dezvoltat o industrie care a dus la cresterea capacitatilor de stocare a curentului electric si la reducerea timpului de incarcare a telefoanelor.

DeMedia propune ca forma de promovare si marketing personalizarea acestor baterii externe pe USB. Imprimarea bateriilor externe personalizate se face prin policromie sau gravura, in functie de modelul ales. Sunt modele care permit personalizarea Power Bank-urilor pe amble fete. Pretul unui PowerBank personalizat este determinat de amperaj, forma si dimensiune. Cele mai ieftine baterii externe personalizate sunt cele cu amperaj mai mic pentru nevoi modeste.

Toate Power Bank-urile personalizate vin insotite de cablu de incarcare iar cele cu amperaj mai mare sunt ambalate in cutie casetata de prezentare, care si aceasta poate fi personalizata. Alegeti acum cea mai eficienta metoda de promovare cu baterii externe personalizate.

Livrarea se face din stocul local.

COMANDA MINIMA 30 DE BUCATI.

DOWNLOAD

CATALOG interactiv     |     POZE colectie
Va multumim!