Categorii

Newsletter


RSS Produse noi

Brosuri reviste cataloage

Genius_10.jpg

Se spune ca prima impresie conteaza, asa ca fiti siguri ca beneficiati de o aparitie puternica cu materialele dumneavoastra de prezentare, materiale pentru conferinte, cu brosurile, cataloagele si ghidurile de produse.

Materialele de comunicare scrisa pot fi tiparite în alb-negru sau color, pot avea o inalta definitie pentru un si mai mare impact, iar cu ultimele evolutii în tiparul digital puteti obtine ceea ce aveti nevoie, exact atunci cand aveti nevoie, fara a avea grija comenzii minime. Flexibilitatea tiparului digital deschide o serie de optiuni de personalizare interesante.

Si daca sunteti in pana de idei, nu va faceti griji, profesionistii nostrii isi pot folosi magia in aranjarea cataloagelor si brosurilor pentru a fi atat de usor de citit pe cat de profesionist si arata.

Suntem încrezatori ca vom gasi solutia potrivita pentru dumneavoastra si bugetul companiei dumneavoastra.

Tiparim in cele mai bune conditii si la cele mai avantajoase preturi reviste, cataloage de produse, brosuri, etc.

Brosurile reprezinta instrumente de marketing prin intermediul carora este prezentata oferta de produse, servicii sau pur si simplu promotii dintr-o anumita perioada.

Costurile de realizare a unei brosuri este mai mare decat in cazul pliantelor sau flyerelor dar in comparatie cu acestea contine informatii mai ample, avand un target relativ precis. Brosurile sunt recomandate in cadrul unor campanii promotionale sau de lansare de noi produse sau servicii.

Formatele cel mai des intalnite pentru brosuri sau A4 inchis (A4 deschis) si A5 inchis (A4 deschis).

Oferim servicii profesionale de design grafic, machetare, paginare, servicii DTP, servicii pre-press si post-press in vederea tiparirii de reviste, cataloage de produse, brosuri sau alte publicatii.

 
Va multumim!