Categorii

Newsletter


RSS Produse noi

Tipar digital si tipar offset

Tiparul offset este tiparul de precizie cu utilizarea cea mai frecventa pentru realizarea de: brosuri,  ziare, reviste, ambalaje, carti, etc. Tipariturile realizate offset sunt net superioare celor realizate in tiparul digital avand culori mai vii, imagini mai clare si finisaje mai bune. In tiparul offset se pot realiza lucrari repetitive pastrand de fiecare data neschimbat aspectul produsului finit.

Avantajele tiparului offset comparate cu alte metode de imprimare sunt:

  • Calitate foarte buna a imaginii;
  • Productivitate crescuta;
  • Timp foarte bun de executie pentru tiraje mari;
  • Cost scazut.

Tiparul digital este si va fi o alternativa mai avantajoasa al tiparului clasic. Avantajele acestui tip de tipar sunt: rapiditatea executiei, posibilitatea de a tipari in orice tiraj - chiar si un exemplar, precum si calitatea deosebita a printului.

Tiparul digital este cea mai rentabila optiune in cazul tirajelor mici si mijlocii, cu termene de livrare scurte.

Ca si la tiparul offset exista o gama larga de produse ce pot fi executate: pliante, mape de prezentare, carti de vizita, fluturasi, plicuri, etichete, postere, afise si multe multe altele.

Tiparul offset se recomanda pentru tiraje de peste 1.000 buc

Se pot executa produse precum: reviste, ziare, carti, cataloage, pliante, agende, afise, brosuri, scrisori personalizate, postere, calendare flyere, coperti cd/dvd, bilete, buletine informative, publicatii de uz intern, foi cu antet, felicitari/invitatii etc

Solicita oferta

    Nu sunt produse in aceasta categorie.Va multumim!