Categorii

Newsletter


RSS Produse noi

Sorteaza in functie de:

Flyere

Flyere sau fluturasi publicitari

Flyerele sunt folosite de fiecare data la prezentari de evenimente sau pe post de mini afise, datorita costurilor mici si impactului publicitar. Pe langa costul redus, fluturasii publicitari reprezinta cea mai practica metoda de informare asupra unor produse, evenimente sau servicii. Mesajele tiparite sunt foarte bine receptionate si foarte usor de impartit in campaniile de distributie.

In concluzie, prezenta lor este necesara in derularea oricarei campanii de marketing, fiind un important element de promovare a afacerii dumneavoastra.

Flyerele se deosebesc prin trei mari criterii: dimensiuni, culori, calitate hartie.

Fluturasii publicitari din oferta DeMedia pot avea patru 4 dimensiuni: 210 x 297 mm, 148 x 210 mm, 105 x 148 mm, 210 x 100 mm. Culorile flyerelor sunt in functie de amestecul celor 4 culori curate, de la o singura culoare, la policromie. Foarte rar cu adaosuri, datorita costurilor ridicate pe care acestea le impun. Pentru costuri optimizate se recomanda ca doar o fata sa fie tiparita color. Ultimul, dar nu cel din urma criteriu, este cel legat de calitatea / grosimea hartiei, de la 115 grame recomandat pana la un maxim 300 grame.

Pentru o oferta de pret a flyerelor nu ezitati sa ne contactati. Vom alege impreuna varianta optima, in functie de volumul de informatii dar si de produsul / serviciul / evenimentul care se doreste a fii promovat.

DOWNLOAD

CATALOG interactiv     |     POZE colectie
Va multumim!