Categorii

Newsletter


RSS Produse noi

Sorteaza in functie de:

Pliante

Pliante publicitare

Metoda de promovare prin pliante publicitare este eficienta deoarece ofera mai multe informatii decat un flyer, dimensiunea acestora fiind cel putin dubla. Pliantele reprezinta o varianta ieftina si eficace de publicitate prin care se pot promova servicii, produse sau evenimente.

Oferta de pliante DeMedia este diversificata, in functie de marime, culori si calitatea hartiei.

In pagina de pliante online avem 4 variante de dimensiuni: pliant A4 impaturit in 2, pliant A4 impaturit in 3, pliant A3 impaturit in 3 si pliant A2 impaturit in 2. Cele mai ieftine sunt pliantele A5 impaturite in 2. In cazul pliantelor se recomanda policromie pe ambele fete. Calitatea hartiei recomandata este de 115 grame dar ea poate ajunge si la 300 grame.

Modelele de pliante pot varia in functie de cerintele si necesitatile clientilor. Printul pliantelor se face imediat cum se primeste BT-ul ( bunul de tipar ) iar livrarea in maxim 24 ore.

Pentru o oferta de pret a pliantelor nu ezitati sa ne contactati. Vom alege impreuna varianta optima, in functie de volumul de informatii dar si de produsul / serviciul / evenimentul care se doreste a fi promovat.

DOWNLOAD

CATALOG interactiv     |     POZE colectie
Va multumim!