Categorii

Newsletter


RSS Produse noi

Despre Noi

Sigla_Demedia.png este importator direct de produse promotionale. Pe langa produsele promotionale importate, am dezvoltat o sectie de productie si o sectie de personalizari pentru a veni in sprijinul clientilor nostri cu solutii complete, in termene de executie foarte scurte.

Ca specialisti in productie publicitara si materiale promotionale, cu o logistica dezvoltata de-a lungul anilor, oferim timp de raspuns de 24 ore la comenzi foarte complexe. Cu utilaje de print offset si digital, ne extindem sfera capacitatilor si devenim jucatori de prim plan in domeniul personalizarii produselor. Practic orice companie din Romania este un potential client pentru noi, aceasta este politica noastra. Mai ales de cand am implementat toate mijloacele de productie si am reusit sa le facem performante. Fie ca este vorba despre companii cu bugete mici, fie ca este vorba de companii cu bugete mari, reusim sa gasim solutii pentru a colabora cu orice tip si categorie de business.

Sigla_Demedia_printing_final.png este sectia noastra de PRINT prin care oferim solutii complete de tipar digital, tipar offset, creatie si personalizari.


Pentru ultimul articol despre noi in Print Magazin, citeste aici


Sigla_Demedia.png isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate la cele mai bune preturi. Avem o echipa cu vasta experienta in efectuarea de servicii tipografice, Romania fiind principala noastra piata de desfacere. Cu proceduri clare de lucru, asiguram un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre.

Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse, si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Serviciile noastre B2B asigura informatii complete despre materialele folosite, procesul de productie si costuri, astfel dvs. putand opta pentru mai multe nivele de calitate, in functie de bugetul alocat obiectivelor. Lucram, de asemenea, in functie de produs si model, pe o cantitate minima pentru comanda.

 

 

Am ales sa dezvoltam un segment mai deosebit pe piata si sa venim in sprijinul companiilor care vor sa-si promoveze imaginea cu produse utile. Am reusit sa asiguram o gama foarte variata de produse, de la pixuri si brelocuri, la cani si usb-uri - stick-uri de memorie.

In urma unei cercetari de piata si a discutiilor avute cu beneficiarii nostri, am gasit solutii tehnice pentru rezolvarea multor probleme legate de personalizare, astfel serviciile noastre de personalizare acopera cele mai diverse metode: eticheta volumetrica pe plastic, gravura laser pe lemn, gravura laser pe metal, gravura laser pe silicon, policromie pe metal, policromie pe plastic, relief pe metal, relief pe silicon, tampografie pe lemn, tampografie pe metal, tampografie pe piele, tampografie pe plastic, tampografie pe silicon, timbru sec sau folio pe piele, transfer printing pe plastic. Pe langa serviciile de personalizare, avem posibilitatea de copiere a datelor pe chip si criptare a datelor. De exemplu, daca doriti sa oferiti clientilor stick-uri de memorie USB personalizate noi va putem pune pe acestea, in mod gratuit, documentele / datele pe care le doriti. Acesta este un mod eficient de a transmite informatii potentialilor clienti.

  


Pentru a ajuta in mod eficient clientii, am implementat un departament de grafica care sa realizeze prototipuri 3D pentru formele atipice de USB-uri solicitate de beneficiarii nostri.

Cu ajutorul departamentului de grafica, cat si al partenerilor nostri, putem realiza orice forma atipica, incepand de la sigle de companie sau diverse obiecte (becuri, cani, roti) pana la produse reprezentative companiilor, cu forme complexe (cutii de pateuri sau de bauturi)

Obiectivul nostru este de a satisface toate dorintele beneficiarilor, atat la nivel calitativ, cat si cantitativ, intr-un termen de timp foarte scurt. De peste 7 ani avem implementata certificarea ISO 9001:2008, ceea ce ne implica total in sistemul calitatii managementului. In continuare, vom incerca sa ridicam standardele de colaborare cu absolut toti beneficiarii nostri, indiferent de cantitatea si valoarea comenzilor primite.

Prin eforturile noastre constante, toti beneficiarii nostri sunt multumiti de produsele livrate, atat calitativ cat ca aspect grafic.

Produse promotionale personalizate de demedia.roVa multumim!