Categorii

Newsletter


RSS Produse noi

Pixuri personalizate

Pixuri personalizate

Un pix personalizat tine de imagine si de statut. Este ca si un telefon mobil. Daca esti scolar nu conteaza foarte mult cu ce scrii, dar cand esti om de afaceri sau intreprinzator este necesar un instrument de scris de calitate. Cand acesta este personalizat cu numele firmei capata si mai multa valoare. Orice pix personalizat facut cadou are un impact puternic, fiind folosit ca o importanta strategie de promovare si marketing.

Fie ca sunt afaceri B2C sau B2B, fie ca sunt organizatii non-profit, grupuri scolare sau alte insitutii, toti pot personaliza pixuri de metal sau plastic promovandu-si astfel identitatea, numele, sloganul sau brandul unic. Pixurile Viva Pens si Prestige Collection sunt practice, usor de pastrat si aproape tot timpul la indemana, astfel incat toata lumea se poate bucura de calitatea lor.

DeMedia pune la dispozitie clientilor sai intrumente de scris de renume, pixuri metalice din gama Prestige Collection si pixuri de plastic din gama Viva Pens. Acestea pot fi personalizate prin gravura, in cazul pixurilor metalice, iar pixurile din plastic prin tampografie. In sectiunea instrumente de scris Viva Pens gasiti o gama larga de modele, toate putand fi personalizate dupa propriile preferinte, in functie de ocazie sau eveniment.

COMANDA MINIMA 50 BUCATI.

Gama variata de modele. Livrare rapida din stoc. 

DOWNLOAD

CATALOG interactiv   |   POZE colectie

 

 

 
Va multumim!